Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad

Flera personer tillsammans utomhus.

Glöm inte svara på trygghetsmätningen

Dina svar i trygghetsmätningen är viktiga. Svaren kan göra skillnad och genom att skapa en bra dialog kan vi tillsammans göra Falun tryggare.

Under maj till juli i år fick 2 700 falubor i åldrarna 16 – 85 år trygghetsmätningen. Mätningen kommer i form av en enkät som kan besvaras på papper eller via ett webbformulär.

Värdefullt underlag

Trygghetsmätningen ger oss kunskap om hur man upplever tryggheten i Falun. Svaren blir ett värdefullt underlag för vilka beslut och åtgärder kommunen och polisen ska ta för att öka tryggheten.

Dina svar är viktiga och för att bilden av din upplevelse av tryggheten av Falun ska bli så tydlig som möjligt är det viktigt att så många som möjligt svarar på enkäten. Polisen och kommunen hoppas därför att de slumpvist utvalda som får enkäten hemskickad, tar sig tid att svara.

Kontakt

Har du frågor om trygghetsmätningen kan du kontakta Falu kommuns brottsförebyggande samordnare via e-post ulrika.gustafsson-lindberg@falun.se samt Faluns Kommunpolis Marcus Tengvall via 114 14.

Läs mer om tidigare trygghetsmätningar och Faluns brottsförebyggande arbete på falun.se/brottsforebyggande Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2024-07-12